• Grupuri electrogene diesel

  Cu motoare: Perkins, Navistar, Mitsubishi, Volvo, Doosan
 • UPS-uri profesionale

  - Display LCD
  - Tehnologie dublă conversie online
  - Posibilitate de montare în Rack IT
  - Opțiuni multiple de control și monitorizare
 • Stabilizatoare de tensiune

  - Reglare independenă și rapidă
  - Gamă largă de puteri disponibile
  - Fiabilitate mare
  - Funcționare silențioasă
 • 1
 • 2
 • 3
 
 • Despre noi
 • Producție
 • Service
 • Banc de încercare
 • Închirieri
 • Certificări

despre noi pic 460x310

MARRO ELECTRIC SYSTEMS este o companie cu capital integral romanesc ce și-a început activitatea în anul 2006, având sediul în București. Suntem un grup puternic, dedicat excelenței în ceea ce facem, principalul obiect de activitate fiind producerea grupurilor electrogene.

MARRO ELECTRIC SYSTEMS oferă spre comercializare o gama variată de grupuri electrogene, producție proprie MARRO, in diferite variante constructive (cu/fara carcasa, montate pe remorca, …). Spectrul foarte amplu de motorizări și puteri (de la 10 KVA la 3200 KVA) ne permite să vă oferim varianta optimă și perfect adaptată cerințelor dumneavoastră.

De asemenea, societatea noastră vă oferă o gama largă de UPS-uri, cu puteri de la 350 VA până la 800 KVA și stabilizatoare de tensiune monofazice și trifazice.

Filosofia firmei noastre se bazează pe principiul conform căruia comercializarea produselor trebuie să aibă ca fundament o cunoaștere foarte aprofundată a acestora și un sprijin tehnic permanent și specializat oferit clienților noștri. De aceea, printre serviciile puse la dispoziția dumneavoastră, amintim:

- consultanță de specialitate pentru alegerea soluției optime;
- lucrări de montaj pentru livrări “la cheie” ale echipamentelor;
- service și întreținere atât pentru grupuri electrogene (cu motoare Perkins, Navistar, Cummins, John Deere, Volvo, Deutz, MAN, Doosan, Iveco,…), cât și pentru UPS-uri si stabilizatoare de tensiune, servicii menite să asigure o bună funcționare a echipamentelor.

Obiectivul principal al firmei noastre este acela de a ne impune pe piață ca un nume de referință în ceea ce privește calitatea produselor și a serviciilor oferite. Dorim să ne facem din ce în ce mai cunoscuți în domeniul nostru de activitate prin integritatea de care dăm dovadă și prin grija autentică pe care o manifestăm față de binele clienților și al angajaților noștri. Entuziasmul, pasiunea și energia echipei noastre sunt principalii factori ce stau la baza realizării acestui obiectiv.

În anul 2009, ca urmare a dezvoltării profesionale a personalului societății noastre, am devenit producători de grupuri electrogene pe benzină, având în componență motoare marca MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES – Japonia și alternatoare MECCALTE și ZANARDI - Italia. Variantele construite au inclus atat generatoare cu pornire la sfoara, cat si generatoare cu pornire electrica – la cheie.

În anul 2010, am lansat producția de grupuri electrogene cu motoare Diesel, disponibile în diferite variante constructive, cu carcasă pentru montaj la exterior sau fără carcasă pentru montaj la interior, cu pornire automată sau manuală, stationare sau montate pe remorcă, etc.

Începând cu anul 2013 am început colaborarea cu producătorul american de motoare Navistar, iar în prezent suntem distribuitori oficiali ai acestora in România.

În prezent grupurile electrogene produse sub marca MARRO sunt comercializate în întreaga țară, pentru fiecare dintre ele asigurând transportul, PIF-ul (punerea în funcțiune) si instalarea-montajul (opțional în funcție de solicitarea clientului).

Ca dovadă a interesului acordat calității produselor noastre, toate componentele utilizate în procesul de fabricație sunt produse ale unor firme de top din domeniu:

 • motoare: PERKINS (Anglia), NAVISTAR (USA), VOLVO (Suedia), MITSUBISHI (Japonia), Doosan (Coreea de Sud), JCB (Anglia), IVECO (Italia)
 • alternatoare: Marelli (Italia), Meccalte (Italia), Sincro (Italia), Stamford (Anglia)
 • panouri de comandă și redresoare de baterie: Deep Sea (Anglia)
 • întrerupătoare: ABB (Suedia), Schrack (Austria)

service1Service
Având o experiență bogată în instalarea, punerea în funcțiune și întreținerea grupurilor electrogene în întreaga țară, departamentul nostru de service reprezintă o ramură importantă în activitatea desfășurată de societatea noastră. Acoperirea nevoilor de putere electrică necesară clienților noștri și ajutarea acestora pentru ca afacerea lor să fie una de succes, reprezintă într-adevar esența departamentului nostru de service.

Departamentul nostru de service este un excelent furnizor de servicii de mentenanță și reparații, atât pentru grupuri electrogene, cât și pentru UPS-uri și stabilizatoare de tensiune, dispus la un parteneriat pe termen lung și de succes cu clienții noștri.

Tehnicienii noștri experimentați asigură, pentru toți clienții noștri, cele mai rapide termene de intervenție în caz de avarie, piese de origine/compatibile și un stoc permanent de consumabile și piese de schimb, precum și preluarea deseurilor periculoase (ulei, filtre) în conformitate cu legislația din domeniu.

banc incercare finalBanc de încercare

Un program amplu de întreținere preventivă este esențial pentru fiabilitatea unui grup electrogen, iar testarea acestuia cu ajutorul bancului de încercare reprezintă o parte esențială în aplicarea unor practici bune de întreținere. Efectuarea anuală de teste cu ajutorul bancului de încarcare, ajută la prelungirea vieții motorului generatorului și la asigurarea funcționării fiabile în timpul unei pene de curent electric.

Pentru acei clienți, care doresc o asigurare suplimentară privind funcționarea în parametri normali a grupului electrogen, societatea noastră dispune de două bancuri de testare rezistive, cu putere totală de până la 600 kW.

inchiriereProfită de toată puterea necesară fară a face investiții majore

Cu ajutorul grupurilor electrogene oferite spre închiriere, poți beneficia de toată puterea necesară fară investiție inițială majoră, beneficiind de suport service în întreaga țară și echipamente de calitate superioară, personalizate în funcție de necesitățile fiecărei aplicații.

Societatea noastră vă oferă spre închiriere o gama largă de grupuri electrogene de ultimă generație, cu protecție la supratensiune, subtensiune, frecvență necorespunzatoare sau suprasarcină, comandate prin intermediul unui panou electronic.

În funcție de necesitățile dumneavoastră, acestea pot fi echipate cu panou AAR (inversor sursă automat pentru cuplare/decuplare la rețea), carcasă insonorizare pentru o funcționare silențioasă, iar pentru aplicațiile ce necesită mobilitate, vă putem pune la dispoziție grupuri electrogene montate pe remorcă auto.

Pentru grupurile electrogene oferite spre închiriere, vă punem la dispoziție :
- Transportul echipamentului
- Punerea în functiune (PIF)
- Instructajul personalului
- Mentenanța echipamentului – înlocuirea consumabilelor (ulei, filtre, etc.)

In eventualitatea apariției unei defectiuni, echipele noastre de service se pot deplasa rapid către locul unde se află grupul electrogen, pentru remedierea promptă a problemelor apărute.

 

Calitatea este deviza noastră

Începând cu anul 2010 societatea noastră a implementat sistemul de management al calității. Prin auditurile organismului de certificare, acest sistem se recertifică la intervale de 3 ani și se supraveghează anual. MARRO ELECTRIC SYSTEMS deține certificat ISO 9001:2008 și ISO 14001:2004, respectând toate cerințele impuse de aceste standarde atât în producție, cât și în depozitele societății.

Faptul că dispunem de propria linie de producție ne dă posibilitatea să răspundem prompt la toate cererile venite de la clienții noștri, ținându-se cont de cerințele particulare ale fiecărei comenzi primite.

Întregul proces de producție al companiei este certificat din punct de vedere al sistemului calității conform ISO 9001 : 2008. Toate produsele livrate sunt însoțite de certificat de calitate.

Acest sistem îmbunătățește performanțele societății noastre și dă încredere clientilor și tuturor părților interesate în societatea noastră. Urmărim și obținerea altor avantaje, cum ar fi transparența, optimizarea proceselor și promovarea profesionalismului în MARRO ELECTRIC SYSTEMS.

ISO 9001
ISO 14001

Portofoliu

 • Simple Item 17

  Simple Item 17

 • Simple Item 16

  Simple Item 16

 • Simple Item 15

  Simple Item 15

 • Simple Item 14

  Simple Item 14

 • Simple Item 13

  Simple Item 13

 • Simple Item 12

  Simple Item 12

 • Simple Item 11

  Simple Item 11

 • Simple Item 10

  Simple Item 10

 • Simple Item 1

  Simple Item 1

 • Simple Item 2

  Simple Item 2

 • Simple Item 3

  Simple Item 3

 • Simple Item 4

  Simple Item 4

 • Simple Item 5

  Simple Item 5

 • Simple Item 6

  Simple Item 6

 • Simple Item 7

  Simple Item 7

 • Simple Item 8

  Simple Item 8

 • Simple Item 9

  Simple Item 9